Het verhaal van Loes Hermsen-van Eijk

Loes Hermsen van Eijk WellnessTouch1De natuurlijke manier van genezen heeft altijd mijn belangstelling gehad. Ik ben opgegroeid in de polder midden in de natuur en die blijkt veel te bieden. De helende werking van bloemen en planten was voor mijn moeder een hobby en daardoor weet ik eigenlijk niet beter.

In mijn kinderjaren merkte ik dat ik soms andere opvattingen had. Hierdoor voelde ik me niet altijd begrepen. Ik voelde me daardoor wel eens eenzaam en niet geaccepteerd. Die beperkende gedachte werd keer op keer bevestigd en ik had niet geleerd om voor mezelf op te komen. Ik voelde dat ik niet paste in het stramien van anderen.

Door aan mijn eigen helingsprocessen te gaan werken werden mijn emoties zichtbaar en onderkend. Het gevoelsmens in mij kwam naar boven en dat gevoel gunde ik iedereen. De therapieen die ik zelf heb ondergaan gaven mij inzichten en ik kan zeggen dat ik een ervaringdeskundige ben.

Ik was vastbesloten om mensen te helpen. Inmiddels heb ik een sfeervolle praktijk en gebruik ik mijn kennis en ervaring om anderen te leren verwerken, loslaten en accepteren.

Elke mens is uniek en zo ook de behandeling. Je bent nooit te oud om iets te verwerken. Ik wil je leren om naar je lichaam te luisteren, naar jezelf te luisteren. Ik luister met je mee. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.

 

Lees ook dit artikel uit de krant.

Loes

Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contact formulier.