Meest gestelde vragen

Wat is het verschil tussen therapie en coaching?

Bij therapie wordt door de therapeut(behandelaar) een techniek gebruikt om de lichamelijke klacht bij de client te verhelpen. De client ervaart een lichamelijke bewustwording.
Bij coaching vindt een gesprek plaats tussen behandelaar en client om de client beter te kunnen laten functioneren. Het gaat hier om een geestelijke bewustwording. Gedachtenpatronen en emoties die in het onderbewuste liggen opgeslagen komen naar het bewuste.

Wat kan ik bij de eerste afspraak verwachten?

Voorafgaand aan de behandeling wordt er een anamnese afgenomen. Een anamnese is een korte samenvatting van uw voorgeschiedenis en relevante omstandigheden. Aan de hand daarvan kan een behandelplan worden opgesteld. Er kunnen redenen zijn om bepaalde technieken niet te gebruiken vanwege de risico's.

Welke behandeling past bij mij?

Elk mens is uniek en ondanks dat bepaalde klachten veel voorkomen kan het zijn dat er een andere behandeling wordt gegeven. Het is dan noodzakelijk te weten wat de oorzaak van een klacht is. Bij hoofdpijn wordt niet alleen naar lichaamshouding gekeken maar ook naar voeding, beweging en medicijngebruik. Aan de hand daarvan wordt in overleg een behandeling aangeboden. Om het beste resultaat te krijgen kunnen technieken wordt gecombineerd. Dit gaat altijd in overleg met de cliënt.

Kleding aan tijdens massage?

De meeste massagebehandelingen worden gegeven op de massagetafel. Doordat wij met olie masseren is het prettiger om de bovenkleding uit te doen. De slip blijft altijd aan en indien gewenst kan de bh worden losgemaakt als u op de massagetafel ligt. Wij geven geen erotische massage's.

Moet ik een klacht hebben om een afspraak te maken?

Een massagebehandeling kan worden gegeven zonder dat u klachten heeft. Wanneer u regelmatig een massage ondergaat kunt u klachten voorkomen.

Hoe gaat de betaling?

U kunt bij ons pinnen. Na de behandeling ontvangt u de factuur per email. In sommige gevallen kunt u de factuur achteraf betalen binnen de gestelde betalingstermijn.

Wat zijn de openingstijden?

Wij werken van maandag t/m vrijdag. De tijden zijn in overleg

Komen jullie ook aan huis?

In sommige gevallen kunnen wij aan huis komen voor een behandeling, denk hierbij aan terminale patienten of kraamvrouwen. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contact formulier.

Contact opnemen

WellnessTouch
Lage Molen 9
3352 VA  Papendrecht
06 303 671 40
loes@wellnesstouch.nl
kvk 42289324