Heerlijk ontspannen

Heerlijk ontspannen blog

Veel mensen geven aan te willen ontspannen. De vraag die dan als eerste in mij opkomt is: hoe komt het dat je dat niet (meer) lukt?

Ontspannen bij Wellness Touch is meer dan alleen maar gemasseerd worden. In een warme rustgevende ruimte binnenkomen kan al een fijn gevoel geven. Aanraking is een basisbehoefte, en in combinatie met rust geeft dit toch net een meer intens gevoel van geborgenheid. De masseur is niet de enige die waarneemt. Door rust en aanraking wordt je je bewust van je lichaam, dat kan een mooie eyeopener zijn.

Ik laat mijzelf regelmatig masseren, en ik betrap me er wel eens op dat ik denk; nu al? De vorige massage was nog niet zo lang geleden. Of ik vind dat ik niet echt een klacht voel en twijfel er dan aan om de afspraak te verzetten. Dat heb ik gelukkig nog nooit gedaan. Wanneer je eenmaal op de massagetafel ligt en je voelt de handen op plekken waarvan je dacht dat je geen klacht had...ja dan weet ik zeker dat die massage op tijd is. Het kan namelijk ook klachten voorkomen. Dus ontspannen is geen luxe, maar echt noodzaak!

Neem contact op voor een heerlijk ontspannende masage.

Contact opnemen

WellnessTouch
Lage Molen 9
3352 VA  Papendrecht
06 303 671 40
loes@wellnesstouch.nl
kvk 42289324