Prijsvraag mei 2014 

De vraag: Geef een mooie, gezellige, unieke en leuke omschrijving van jouw ideale massageparty.

Denk hierbij aan locatie (bos,strand,thuis, balkon, dakterras) jaargetijde, eten/drinken, wie nodig je uit, hoe hou je je gezelschap bezig enz enz. Je kan dit insturen vanaf 1 mei 2014 t/m 18 mei 2014 per post naar : Wellness Touch Constantijn Huygenslaan 43-F 3351 XA Papendrecht of per mail naar: loes@wellnesstouch.nl

De voorwaarden:

Inzendingen na 18 mei 2014 worden niet behandeling genomen.

Alle inzenders worden gecontroleerd op openstaande facturen waarvan de betaaltermijn is overschreden, deze inzenders zijn uitgesloten van deelname.

De jury let op de uitvoerbaarheid en de originaliteit van de omschrijving.

Alle inwoners van Nederland kunnen meedoen aan de prijsvraag. Op facebook mag de prijsvraag gedeeld en/of geliked worden, maar is geen verplichting.

De winnaar zal op 7 juni bekend worden gemaakt op de facebookpagina en de website van Wellness Touch.

Indien de winnaar jonger is dan 16 jaar dienen de ouders/verzorgers toestemming te geven om de massageparty thuis plaats te laten vinden. Indien de ouders/verzorgers niet akkoord gaan zal de jury een nieuwe winnaar kiezen.

De massageparty wordt bij de winnaar thuis georganiseerd, en de winnaar mag maximaal 3 gasten uitnodigen. Wellness Touch geeft dus 4 personen een massage van maximaal 30 minuten.

1 deelname per persoon.

De massageparty zal in onderling overleg worden gehouden maar uiterlijk 31 december 2014.

De prijs is niet inwisselbaar voor geld en niet te gebruiken in combinatie met andere acties, kortingsbonnen of spaarkaarten.

Wellness Touch behoud zich het recht om af te zien van de prijs indien de locatie van de winnaar niet acceptabel is (gevangenis, flat zonder lift oid)

Voor alle behandelingen geldt geen erotische massages!

Voor vragen of informatie kunt u het beste contact opnemen via loes@wellnesstouch.nl

 

Facebook prijsvraag

Oktober: Wil je een buikmassage winnen in combinatie met een voetmassage? www.facebook.com/wellnesstouch