Even voorstelllen...

 

Geboren op 2 mei 1971 in Zaamslagveer (Zeeuws Vlaanderen), opgegroeid in de polder en dus groot gebracht met kruiden en bloemen die genezend werken. Deze natuurlijke manier van genezen heeft altijd mijn aandacht gehad. Toen ik zelf een prachtige dochter kreeg had ik me ook voorgenomen om de genezende extracten eerst in de natuur te zoeken voor ik naar een huisarts ging.

In 2007 ben ik verhuisd naar Papendrecht en daar kwam ik aan aanraking met NEI therapie, bioresonantie en celzouten van dr Schüssler. Na een burn-out was ik niet meer in staat mijn lijf te voelen. Mede door de NEI therapie kwam het gevoelsmens in mij naar boven en besloot ik massagetherapeut te worden. De opleiding heb ik met succes afgerond bij Sonneveltopleidingen. In 2008 ben ik een praktijk begonnen in Alblasserdam en inmidels heb ik een mooie praktijkruimte gevonden in Papendrecht.
Masseren doe ik met veel plezier en elke behandeling is uniek. In 2012 heb ik met succes mijn opleiding Mediche Basiskennis afgerond bij Bivit en in juni 2013 heb ik de opleiding systemisch coachen afgerond bij Buco Trainingen. In mei 2014 heb ik een studie TR-EMI met succes afgerond. In 2015 heb ik HBO medische en psysociale basiskennis behaald volgens de PLATO eisen, met als doel een CPION registratie. Vanaf 2013 geef ik ook diverse behandelingen in Terneuzen, uitsluitend op afspraak. Inmiddels ben ik begonnen met de opleiding orthomoleculair therapeut en ik hoop deze opleiding in 2016 te kunnen afronden. 


In mijn werk vind ik respect en vertrouwen erg belangrijk. Tijdens mijn behandelingen ben ik serieus omdat de client centraal staat vanaf het moment van de eerste kennismaking,maar in de gesprekken zal niet vaak humor ontbreken.
Ik werk met diverse technieken, soms is het beter om energetisch te werken. Een cliënt kan vaak een klacht benoemen, maar energetisch werken geeft de mogelijkheid te voelen wat het lichaam nodig heeft. Ook de oosterse geneeskunde biedt mogelijkheden door te werken met drukpuntmassage, cupping en moxa.

Mijn praktijk biedt zowel klachtgerichtte therapieen, als een massagebehandeling als pure verwennerij. Dit overleg ik altijd vooraf om zo aan de behoefte van de cliënt te kunnen voldoen.
Voor de behandeling neem ik graag de tijd om te luisteren zodat we samen kunnen bepalen wat de klachten zijn en wat u behandelt wilt hebben. Veel lichamelijke klachten komen voort uit factoren als: emoties, stress, trauma's en niet te vergeten wat we van onze (voor)ouders hebben meegekregen. In dat gesprek werk ik met familiopstellingen of TR-EMI om zo de massagetherapie integraal te benaderen, bijvoorbeeld: Een client heeft met een pijnlijke nek naar aanleiding van een whiplash. Dat is ontstaan naar aanleiding van een botsing met de auto. De botsing kan een traumatische ervaring zijn. In het gesprek kan dmv TR-EMI het trauma worden verwerkt door de emotie los te koppelen van de gebeurtenis. Dan is er al een groot deel van de klacht weg. Daarna krijgt de client een massage van de pijnlijke nek. Het gevolg is minder pijn in de nek en soms meer beweging in de nek.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten voor een persoonlijke kennismaking.

Met vriendelijke groet,

Loes Hermsen- van EijkLees ook het artikel over Wellness Touch en Loes Hermsen in dé Weekkrant: http://www.deweekkrant.nl/pages.php?page=1913753