Allebedrijvenin

 

Wellness Touch

Wellness Touch staat voor optimale ontspanning doormiddel van beproefde massagetechnieken door een ervaren massagetherapeut, namelijk Loes Hermsen.

Ontspannen is geen luxe, maar gezonde noodzaak!
Vaak wachten we te lang met tijd nemen voor onszelf. De klachten die dan ontstaan zijn vaak niet met 1 massage te behandelen.
Door westerse en oosterse technieken te combineren heeft een behandeling meer effect op de klachten. Wellness Touch werkt integraal.
Integraal wil zeggen dat de mens in zijn totaliteit wordt gezien, dus zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel en emotioneel. Integrale massage bevordert en stimuleert het genezend vermogen van het lichaam.
De massages ondersteunen het lichaam om het evenwicht te herstellen.

 

Inmiddels is Wellness Touch uitgegroeid tot een complemenaire praktijk waar diverse behandelingen worden gecombineerd voor een optimale gezondheid. 

 

In een sfeervolle praktijkruimte biedt Wellness Touch behandelingen voor jong en oud. Bij Wellness Touch ervaart u vertrouwen en een respectvolle benadering. Naast de klachtgerichtte massage's bent u welkom voor

- Systemisch coachen; met deze 1 op 1 coaching krijgt u inzicht in uw plek in welk systeem maar ook. Het leert je welke belemmeringen er zijn en wat er nodig is om verder te ontwikkelen en groeien.

- TR-EMI: traumaverwerking door oogbewegingen. Deze pijnloze manier van verwerken is eenvoudig toe te passen en kan vooraf aan een massage plaatsvinden.

- Massagetherapie; door het lichaam te masseren komt er spanning los. In combinatie met oosterse technieken worden ook organen in balans gebracht.

- Bodydrum release; door ritmisch te trommelen op het lichaam komt er spanning los die gekoppeld is aan emoties. Omdat deze techniek over de kleding wordt gegeven is het een effectieve en eenvoudige manier van ontspannen.

- Holistic Pulsing; deze wiegbeweging wordt op de massagetafel toegepast en kan in combinatie met een gewone massage gegeven worden. 

- Bioresonantie; Door dit meetinstrument kunnen bacterieen, virussen, parasieten en schimmels onschadelijk worden gemaakt. Ook kan een voedingsmiddelentest vaststellen of er sprake is van een intolerantie.

- Orthomolecularie therapie; klachten voorkomen is goedkoper dan genezen. Tijdens een intake bekijken we uw huidige lifestyle en aan de hand daarvan wordt een plan opgesteld met voedingstips, bewegingsadviezen en eventuele aanvullende behandelingen. 

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of kijk in de agenda om een gratis spreekuur te bezoeken.

 

De beste massage krijg je bij WellnessTouch                                                                                 

Wat is massagetherapie bij Wellness Touch?

Wellness Touch biedt massage op basis van klachten en symptomen. Massage door middel van wrijving, kneden en trilling helpt spieren ontspannen die als gevolg van stress en spanning knopen veroorzaken in spieren.Het toepassen van druk of wrijving op zachte delen van het lichaam raakt ook pezen, de huid en gewrichten. Massagetherapie is niet alleen bedoeld voor klachten of symptomen, maar kan ook gegeven worden omdat er behoeft is aan een gevoel van welzijn, rust, verwenning of aanrakingsarmoede.

Klachten die veel voorkomen zijn: nek- en/of schouderklachten, (lage) rugpijn, hoofdpijn, stress, vermoeidheid, weinig energie en niet lekker in je vel zitten. Bij al deze klachten, die vaak signalen zijn van overbelasting van lichaam en/of geest, kan behandeling veel goed doen.

Doel van massagetherapie: het bereiken van een optimale balans in de gezondheid van de persoon. Tevens worden handreikingen meegegeven waarmee in de toekomst klachten kunnen worden voorkomen.

Wellness Touch werk vannuit de volgende 5 elementen uit de Traditionele Chinese Geneeswijze:

Aarde- Vuur- Hout- Water -Metaal

Het verbetert de circulatie van de doorbloeding maar stimuleert ook het lymfesysteem.
Het verbetert de uitstraling en biedt emotioneel evenwicht. Het helpt de huid te laten ademen en het stimuleert
de dode huidcellen af te voeren zodat de opname van voedingsstoffen en vitamine wordt geprikkeld. Wanneer een client vraagt om een bepaalde behandeling kan het zijn dat een andere aanpak nodig is om de klachten te verminderen. Daardoor lijkt het dat een client niet altijd krijgt waar hij/zij om vraagt, maar Wellness Touch geeft wat nodig is. Bij de klassieke massage's worden diverse technieken geintegreerd bijvoorbeeld: drukpuntmassage, cupping of holistic pulsing.

 


Meer informatie

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Neem
contact op met Wellness Touch.

GEEN EROTISCHE MASSAGE!