Detox

Detox of ontgiften is de laatste jaren steeds populairder. Niet alleen omdat we ons er beter door kunnen voelen, maar vooral omdat we ziekten kunnen voorkomen. Overal zitten zware metalen in, het zit in water, lucht, medicijnen, cosmetica en bewerkte voeding. Wanneer we langdurig worden blootgesteld aan zware metalen kan dat leiden tot achteruitgang van spieren en zenuwen. Ontgiften werkt dus het beste als er van binnenuit wordt gereinigd. Een eenvoudige manier is het nuttigen van voedsel dar veel anti-oxidanten bevatten zoals ui, knoflook, brocolli en spruiten. Nog een manier is regelmatig een sauna bezoeken, sporten en uiteraard veel water drinken.

Wellness Touch Detox is een ontgifting door middel van een voetenbad. Het voetenbad is een revolutionaire behandeling om je lichaam te ontgiften. Het lymfesysteem wordt geactiveerd en daardoor worden afvalstoffen overal in het lichaam opgehaald en afgevoerd via de urinewegen en porieen. Deze manier van ontgiften is mogelijk als ondersteuning bij een dieet of sapkuur. Tijdens de behandeling drinkt u 2 glazen water en een kopje detoxthee van Yogi.                                                                                                                                                                                                                                     

Duur van de behandeling is ca 40 minuten en en kost €37,00

In combinatie met een drukpuntmassage van 30 minuten, waarbij de darm- en leverfuncties worden geoptimaliseerd, betaalt u voor eenmalige behandeling €72,00

 

 

 

Meer informatie

Wilt u informatie over een detoxkuur of wilt u een afspraak maken?
Neem contact op met Wellness Touch.